ІЛІТ відвідав заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку (відео)

Костянтин Кошеленко, заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації:

«Знаєте, кажуть кожного зустрічають по одежці. Так от, зараз зустрічають Міністерство і будь-яку компанію по сайтах».

Як зробити крутий та водночас зрозумілий сайт, які послуги сьогодні можна отримати, не виходячи з дому, та про інші можливості цифровізації в умовах війни учням Ірпінського ліцею інноваційних технологій розповів заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку Костянтин Кошеленко.

Олександр Гулянський, учень Ірпінського ліцею інноваційних технологій:

«Ви знаєте, я як учень Ірпінського ліцею інноваційних технологій, звичайно цікавлюсь інноваційними технологіями та інноваціями, які йдуть зараз в нашій країні. Як працює це, як казав пан Костя «під капотом» і як ці всі процеси проходять, тому, звичайно, це було дуже цікаво».

Під час зустрічі говорили й про менеджмент під час війни. Костянтин Кошеленко ділився особистим та досвідом міжнародних партнерів України в цій сфері. Думки експертів із різних куточків світу та власні він занотував у книзі «Management in Times of War». Цю книгу гість передав у бібліотеку ІЛІТ.

Марія Гостін, в.о. директора Ірпінського ліцею інноваційних технологій:

«Як я сьогодні сказала, наші діти – це якраз ті реформатори, які будуть змінювати нашу країну. І дуже важливо, щоб саме сьогодні такі люди розповідали їм як це робити, давали поради, тому я, звичайно, задоволена».

Костянтин Кошеленко, заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації:

«Ми не зупиняємося на розвитку і саме от таке спілкування з ліцеїстами, які займаються інноваціями, воно реально дуже корисне. І ми дуже чекаємо їх всіх на стажування, щоб вони занурювалися в цифровізацію соціальної сфери тоді, коли будуть готові до цього».

Зустріч учнів з Костянтином Кошеленком організувала команда Молодіжного парламенту Ірпеня в межах свого вже традиційного проєкту «Лекторій».

Олександра Ільніцька, голова Молодіжного парламенту Ірпеня:

«Я впевнена, що Молодіжному парламенту Ірпеня є ще чим здивувати ірпінські ліцеї і всіх охочих, які долучаються до наших заходів. Тому слідкуйте за нашими соціальними мережами, долучайтеся і незабаром буде дуже багато цікавого».

Щоб дізнаватися про цікаві зустрічі, які організовує Молодіжний парламент Ірпеня, – скануйте кюар-код на екрані!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300