Інспектори «Муніципальної варти» надали допомогу непритомній жінці

Photoeditorsdk Export 2019 10 08t165748.394

Інспектори ірпінського КП «Муніципальна варта» надали домедичну допомогу жінці, яка без свідомості лежала на вулиці, розповідається на сайті підприємства.   

«6 жовтня о 00.46, прямуючи за викликом у парк «Покровський», екіпаж інспекторів «Муніципальної варти» помітив жінку, яка незворушно лежала на тротуарі по вул. Северинівській, 83», – йдеться в повідомленні.

Жінка була без свідомості. «Вартові» перевірили наявність дихання та пульсу, прохідність дихальних шляхів, переконалися у відсутності критичної кровотечі та одночасно викликали медичну допомогу.

«Діючи за протоколом надання першої допомоги потерпілому, інспектори привели жінку до свідомості. Виявилось, що вона не розрахувала своїх можливостей під час вживання алкоголю, а пониження температури повітря на вулиці сприяло втраті свідомості. Спершу потерпіла навіть не могла пригадати, як опинилась у тому місці, та який зараз місяць і день», – розповіли в «Муніципальній варті». 

До прибуття карети екстреної допомоги жінка була під постійним наглядом інспекторів «Муніципальної варти». Медики доправили потерпілу до  Ірпінської центральної міської лікарні.

Нагадаємо, протягом вересня співробітники «Муніципальної варти» провели 79 самостійних і 21 спільне з поліцією патрулювання, надали допомогу 273 потерпілим і хворим, 78 разів допомогли лікарям із супроводом осіб, що були в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300