Інвестгрупа «Молодість» прокладає централізовану каналізацію для ЖК «Нью-Йорк Тауерс» в Ірпені (відео)

Інвестиційна група «Молодість» уже вирішує проблему, яка тривалий час бентежила мешканців житлового комплексу «Нью-Йорк Тауерс» в Ірпені. Йдеться про відсутність централізованої каналізації. І вже зовсім скоро у мешканців цього мікрорайону не буде жодних проблем із комунікаціями.

Володимир Карплюк, співзасновник інвестгрупи «Молодість»:
«Інвестиційна група «Молодість» здійснила повністю проплати по каналізуванню цього мікрорайону «Нью-Йорк» – в тому числі, з іншими будинками, не тільки з мікрорайону «Нью-Йорк». На сьогоднішній день закуплена труба, проавансовані роботи, на 100 відсотків проплачена КНС, і я думаю, що в найближчий короткий період ми отримаємо ситуацію, коли тут буде нормальна централізована каналізація, яка забезпечить весь цей мікрорайон».

Підрядники вже завершили зварювати поліетиленові труби і розпочали земляні роботи. Як тільки-но завершать укладати труби, приступлять до монтажу каналізаційної насосної станції. Вона буде обладнана найсучаснішим устаткуванням.

Андрій Дуляницький, директор компанії «Смарт Універсал Груп»:
«У нас спроєктована КНС, яка своєю потужністю повністю закриває потреби всього мікрорайону».

Володимир Карплюк:
«КНС буде належати інвестиційній групі «Молодість», і ми будемо її обслуговувати – звісно, під контролем «Ірпіньводоканалу»».

Загальна протяжність каналізаційної траси – близько 500 метрів. Вона з’єднає мережі житлового кварталу з міською каналізацією. Підрядники кажуть – у них є всі можливості, щоб завершити роботи в найкоротші строки.

Андрій Дуляницький:
«Проєкт планується завершити за чотири – шість тижнів. Тобто повністю закінчити – врізатися в міську систему і здати систему під ключ».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300