Реклама

Інвестгрупа «Молодість» вручила ключі новоселам ЖК «Атмосфера» у Вишневому (відео)

Молоде подружжя Караульних нарешті має свою, таку омріяну квартиру. Кажуть, поки вчилися у вузі, жили в гуртожитку, а потім житло винаймали. Але в чужих стінах вікувати не збиралися. І хоча ця квартира однокімнатна, але своя, рідна. Залюбки проводять екскурсію.

Назар, власник нової квартири у ЖК «Атмосфера» (Вишневе):

«Від забудовника відразу здається із штукатуркою і відповідно із стяжкою. Стяжки немає тільки у ванній кімнаті. Проте від забудовника була спецпропозиція  і вже закладена тепла підлога тут, у ванній кімнаті і також на кухні. Там, де робоча зона буде».

Кухня велика. Зізнаються, що для них тепла підлога — важливо. Бо ж скоро попроситься на світ їхня донечка. Буде комфортно їй бігати босими ніжками. Батьки вирішили, маленькою дівчинка спатиме в кімнаті з ними. Але так буде не завжди.

Яна, власниця нової квартири у ЖК «Атмосфера» (Вишневе):

«Ще будується ЖК Атмосфера четвертий будинок, якщо я не помиляюся, будемо розглядати варіанти побільше».

Житловий комплекс «Атмосфера» у Вишневому облюбувало не лише це подружжя. Власниками житла у новобудові стали майже дві сотні родин. Одного дня вони мали добру нагоду перезнайомитися. Бо ж інвестгрупа «Молодість» запросила усіх до кінотеатру ТРЦ Cherry Mall, щоб в урочистій атмосфері вручити їм ключі від власної оселі.

Оксана, власниця нової квартири у ЖК «Атмосфера» (Вишневе):

«Ми вибирали довго. Дивилися місце умови, дивилися місце. Сподобалось. Ми вибрали. — І це у вас таке сльозливе щастя? – Так».

«Сьогодні день народження у тата. І ми отримали ключі на його день народження».

«Є ключі.  Дуже раді. Емоцій просто не можу передати. Гарний дім, сподобалась територія. В центрі Вишневого».

«Дуже сподобалося розташування, інфрастуктура, що все поряд. Надійний забудовник, перевірили. Гарна історія. Дуже багато зданих об’єктів».

Володимир Співак, директор інвестиційної групи «Молодість»:

«Ми щасливі від того, що в такий складний період, у такий складний рік ми ще один комплекс заселили. І зробили щасливими 198 родин. І відповідно виконали свої зобов’язання, які взяли перед людьми».

Будинок, який активно наповнюється життям, вже третій у житловому комплексі «Атмосфера» у Вишневому. Збудувала його інвестиційна група «Молодість». Компанії вдалося відновити активне будівництво одразу після деокупації Київщини. І це є фактично їхній об’єкт у цьому місті, який здали в експлуатацію від початку повномасштабної агресії росії.

Володимир Карплюк, СЕО інвестиційної групи «Молодість»:

«Крім того, що велика кількість людей зможе оселитися у свої домівки, цей об’єкт має ще велике соціальне значення. Рада АТО, яка була сформована у місті Вишневому зробила своє подання. Міська рада затвердила, і вже 20 чоловік у перших об’єктах житлового комплексу «Атмосфера» отримали також житло».

Плануючи ремонти у своїх домівках, новосели розглядаються довкола. З балкону 9 поверху добре видно прибудинкову територію. І хоча вона вкрита снігом, але впізнається охайний скверик, багато насаджень, а між ними — зони для прогулянок, спорту  і відпочинку. Кажуть, коли на весні природа оживе, це буде найзеленіший житловий комплекс Вишневого.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!