Інвестори двох будинків ЖК «Атмосфера» у Вишневому отримали ключі від своїх квартир (відео)

Три сотні інвесторів житлового комплексу «Атмосфера» у Вишневому отримали ключі від своїх новеньких квартир. Сучасне житло бізнес-класу для них збудувала Інвестиційна група «Молодість».

Володимир Карплюк, СЕО Інвестиційної групи «Молодість»:
«Це наш перший об’єкт у Вишневому. Для нас це теж новий досвід, тому що ми не працювали на цьому ринку, і в рамках масштабування й розвитку компанії, звичайно, нам цікава реалізація цього проєкту. Тут є великий будівельний ринок, працюють десятки різних компаній. Це є конкурентний ринок, і я переконаний, що в рамках цього конкурентного ринку ми запропонували класний продукт, який наші клієнти оцінили».

Антон Мирончук, СЕО Інвестиційної групи «Молодість»:
«Сьогодні дуже крутий день – сьогодні мешканці отримують свої довгоочікувані ключі від квартир. Сьогодні вони зможуть зайти у свої домівки. Я всіх вітаю з цим святом. Бажаю всім гарного проживання в їхніх квартирах».

Серед майбутніх мешканців «Атмосфери» – і учасники бойових дій на Сході України. У рамках спільного з містом соціального проєкту «Молодість» передбачила квартири для атовців у кожному будинку ЖК.

Андрій Гончаров, голова ГО учасників АТО м. Вишневе:
«Це учасники АТО, які і проживають, і прописані в місті Вишневому. Відповідно, вони були поставлені на цю чергу місцевого значення».

Житловий комплекс «Атмосфера» розташований у центрі Вишневого на вулиці Європейській, усього в 10 хвилинах їзди до Києва. У місті зазначають – ЖК будується дуже активно.

Олексій Поліщук, заступник Вишневого міського голови:
«Об’єктивно хочемо сказати про те, що темпи надвисокі, ми бачимо якісну роботу. Ми раді за те, що мешканці нашої громади отримують ключі якомога швидше».

Крім темпів і якості будівництва, багато уваги в «Атмосфері» приділяють комфорту і безпеці майбутніх мешканців.

Володимир Співак, директор Інвестиційної групи «Молодість»:
«Ми розробили проєкт, за яким усередині двору багато і дитячих зон, і спортивних майданчиків, і побільше зелених зон. Прибрали з двору всі автомобілі – це для того, щоб було безпечно для дітей, для мешканців».

Весь житловий комплекс «Атмосфера» складається з 5 будинків від 9 до 16 поверхів. Їх зводять за цегляною та монолітно-каркасною технологією, для стін використовують червону та силікатну цеглу, фасад утеплюють мінеральною ватою. Зараз здано перших два будинки. А весь комплекс буде завершено протягом двох років.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300