Інвестиційна група «Molodist» презентувала новий житловий комплекс «Молодість»

003 1536x876

Інвестиційна група «Molodist» презентувала новий проєкт в Ірпені – ЖК «Молодість» у концепції «Тут варто жити!». Про це повідомляє «Ірпінський вісник».

Посилаючись на інформацію забудовника, видання зазначає, що житловий комплекс розташований на ірпінській набережній та знаходиться найближче до столиці з усіх ЖК Ірпеня та Приірпіння.

Серед переваг комплексу – малоповерхова забудова (5 поверхів), розташування в 7 хвилинах їзди від Києва, 100-відсоткове забезпечення паркомісцями, власний заїзд із Новоірпінської траси та сучасний дитячий садочок на території ЖК. Крім того, тут обіцяють облаштувати парк із дитячим майданчиком та зони відпочинку.

У повідомленні забудовника наголошується, що ЖК «Молодість» – це ідеальний вибір для кожного, хто прагне комфортного життя в затишному передмісті.

«Для найактивніших мешканців ми розробили крутий скейт-парк і спортивні та дитячі майданчики, де можна тренуватися й активно відпочивати. Для тих, хто любить вечірні прогулянки та романтичні побачення при світлі ліхтарів, ми передбачили бульвар через весь комплекс. Також поруч із комплексом розташована ірпінська набережна, де ви завжди зможете прогулятись, адже ми прокладемо власний вихід. Це чудова можливість ранкових пробіжок або велопрогулянок спеціально облаштованою доріжкою, занять спортом або відпочинку з друзями на березі річки біля мангалу», – йдеться в повідомленні.

Забронювати квартиру в ЖК «Молодість» можна за телефоном +380677879434 або в офісі інвестиційної групи «Molodist» за адресою: м. Ірпінь, вул. Донецька, 2а (графік роботи: 08:00–20:00 без перерв та вихідних).

Видання підкреслює, що Інвестиційна група «Molodist» відома як компанія, яка поєднує в собі багаторічний досвід будівництва, сучасні архітектурні рішення та унікальні технології проєктування і створення нерухомості. Окрім нового ЖК «Молодість», інвестиційна група будує в Ірпені житлові комплекси «Олімп», «New York Towers», «Chehov Парк Квартал», «Фаворит Premium» та ЖК «Атмосфера» у місті Вишневе.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300