Інвестиційна група «Molodist» відзвітувала про хід будівництва ЖК «Молодість» в Ірпені (фото)

Photoeditorsdk Export 2022 01 22t140101.978

Інвестиційна група «Molodist» відзвітувала на своєму сайті про хід будівництва житлового комплексу «Молодість», що розташований у мальовничому Ірпені на Київщині.

«У будинках №1–3, №4–6, №7–9 та №10–12 активно здійснюється цегляна кладка. Крім того, в будинках №1–3 виконується перекриття поверхів плитами. Здійснюється підготовка ділянок до спорудження наступних будинків житлового кварталу та невпинно завозяться матеріали: цегла, плити перекриття, балконні плити, перемички, ФБС, підсипка тощо», – йдеться в повідомленні. 

На сайті компанії зазначається, що ЖК «Молодість» – це сучасний проєкт Інвестиційної групи «Molodist», який включає 26 п’ятиповерхових будинків першої черги та 15 будинків другої черги, власний сквер та вихід до ірпінської набережної. На території комплексу розміститься власний дитячий садок, ресторан, салон краси, магазини та все необхідне для комфортного життя. Також на території ЖК відведені приміщення для аптеки та кав’ярні, інших сервісів. Спроєктовані місця для катання на велосипедах і роликах або неспішних прогулянок. Внутрішній простір ЖК буде повністю вільним від авто та перебуватиме під цілодобовою охороною. А для автовласників передбачений великий наземний паркінг. 

«Інвестиційна група «Molodist» – компанія, яка поєднує в собі багаторічний досвід будівництва, досконалі архітектурні рішення та унікальні технології проєктування і створення нерухомості. Наразі компанія споруджує житлові комплекси Ірпеня та Київщини: ЖК “Молодість”, ЖК “Олімп”, ЖК “Фаворит Premium”, ЖК “Irpin City”, ЖК “Chekhov Park”, ЖК “Атмосфера”, а також реалізувала найкращі інфраструктурні об’єкти та пам’ятки культури в мальовничому Ірпені», – відзначається на сайті Інвестгрупи.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300