«Irpin Dance Сenter» організував в Ірпені свято з нагоди Міжнародного дня танців (відео)

У сквері Мами в Ірпені відсвяткували Міжнародний день танців. Танцювальне дійство для містян і гостей громади організували викладачі та вихованці танцювального центру «Irpin Dance Сenter». HipHop, BreakDance, JazzFunk, повна імпровізація — тут було все.

Танцювальний центр «Irpin Dance Сenter» був відкритий в Ірпені ще у 2021 році. І до війни встиг набути неабиякої популярності. Зокрема, й завдяки таким от масовим танцювальним святам на вулицях міста. Цього разу зібралися разом з нагоди Міжнародного дня танцю.  

Марія Монастирська, управляюча, адміністраторка «Irpin Dance Center»:

«Мета проведення такого заходу полягає у тому, щоб подарувати людям радість, щоб показати їм, що таке танцювальний світ, допомогти їм поринути і насолодитися цим мистецтвом. Ну і, звичайно, щоб об’єднати спільною метою і подарувати оцю любов, яка дарує усім радість і всіх надихає».

Юна, хореографиня «Irpin Dance Сenter»:

«Ми хочемо, щоб діти раділи все ж таки. Навіть у такий складний час відчували радість, відчували якийсь навіть спокій, якщо можна так сказати. Танці це круто. Це і про здоров’я, і про спорт, і про нагрузку, ну і звісно про відчуття».

Маша, вихованка «Irpin Dance Сenter»:

«Я хочу подарувати емоції людям, тому що зараз дуже складний час і вони дуже потрібні ці емоції».

Хореграфічну палітру підготували багату. На будь-який смак. Розігрівали натовп флешмобом і танцювальним колом — джемом. Кожен охочий міг продемонструвати свою майстерність у центрі імпровізованого кола. На завершення вихованки «Irpin Dance Сenter» запалили натовп експресивним та енергійним  JazzFunkом.

Анна, мешканка Києва:

«Мені дуже подобається, діти молодці дуже класно виступають, взагалі є такі старашечки, дуже подобається».

Марія, мама вихованця «Irpin Dance Сenter»:

«Круто. Я вважаю, що для дітей це якийсь новий левел соціалізації, вони можуть вийти побороти якісь свої страхи, якщо у когось є, перед публічними виступами, наприклад. Це дуже кльово. І в цілому дуже круто, дуже багато емоцій».

Костянтин Сєргеєв, тато вихованця «Irpin Dance Сenter»:

«Мені дуже подобається, особисто, я дуже радий, що є такі заходи у нас в Ірпені. Я дуже вдячний».

Подібні заходи в Ірпені планують проводити й надалі. Головне, кажуть організатори, хороша погода та відсутність тривог. А взагалі кожен може танцювати, тоді, коли йому закортить у студії «Irpin Dance Center».

Марія Монастирська, управляюча, адміністраторка «Irpin Dance Center»:

«Запрошуємо кожного у нашу танцювальну студію, яка знаходиться на вулиці Григорія Сковороди, 13/3. «Irpin Dance Center» — танцюй разом з нами усією родиною».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300