Ірпінь і Приірпіння прийматимуть міжнародні велосипедні перегони «Київська сотка»

Photo 1517649763962 0c623066013b R1r1h500w711zc3q100

6 вересня, в неділю, в Києві, Ірпені та Приірпінні відбудеться масштабна спортивна подія: сьомі міжнародні велосипедні перегони «Київська сотка». Маршрути велосипедистів проляжуть через Ірпінь, Бучу, Ворзель, Михайлівку-Рубежівку, Козинці та деякі інші населені пункти.

Близько двох тисяч спортсменів-аматорів різного віку й на різних типах велосипедів долатимуть дистанції у 100 і 50 кілометрів.

«Цьогоріч ми повертаємось до Північно-Західного напрямку. Бо всі дороги ведуть в Ірпінь :)», — зазначається на сайті «Київської сотки».

Планується, що в Ірпені велосипедисти їхатимуть через мікрорайон Романівка, вулицями Соборною, Достоєвського, Озерною, Личака, Центральною, Садовою та, повернувшись на Соборну, прямуватимуть у Бучу. На зворотному шляху маршрут проляже вулицями Собороною, Щасливою, Університетською та дорогою Р30 через Романівку.

«Просимо вас, по можливості, утриматись від виїздів особистим автотранспортом на вулиці, якими пролягає маршрут велозаїзду, та в прилеглі провулки в період з 9:00 до 16:00», — звертаються організатори до місцевих мешканців.

«Учасники будуть вдячні вам за моральну підтримку, оплески та посмішки», — додають вони.

Велоперегони проводитимуться в кількох категоріях: для учасників на шосейних і кросових велосипедах, на велосипедах «маунтен-байк» і «гібрид», на інших велосипедах (тондеми, міські велосипеди, кастомні байки тощо), на фіксах та сінгл-спідах, а також на велосипедах «Україна» або подібних («Мінськ», «Десна» тощо). Учасники будуть поділені на групи за віком і статтю, досвідчені спортсмени змагатимуться окремо від новачків.

Змагання відбудуться за сприяння мерії столиці та Київської обласної державної адміністрації, а в Ірпені — за підтримки команди «Нові Обличчя».

У проведенні перегонів допомагатимуть волонтери — ірпінські регбісти, учасники велосипедної секції та представники громадської організації «Фонд регіонального розвитку «Місто для життя».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300