Ірпінь: Історія Успіху. Парк Письменників

Голова Інвестиційної ради Ірпеня, лідер політичної партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк у другій серії проекту «Ірпінь: історія успіху» розказав про те, як у 2017 році був реконструйований парк Будинку Письменників.

Свою другу відеорозповідь про оновлення ірпінських парків він опублікував на своій сторінці у Facebook.

«Сьогодні говоримо про легендарне для України місце, яке знаходиться в Ірпені, – Будинок творчості письменників. Тут писали, відпочивали, спілкувалися майже усі відомі українські письменники XX століття: Андрій Малишко, Микола Бажан, Володимир Сосюра, Остап Вишня, Олександр Довженко, Павло Тичина, Олесь Гончар, Павло Загребельний і багато інших», — повідомив Карплюк.

Володимир Карплюк також зауважив, що довгі роки територія Будинку Письменників була занедбаною. І лише у 2017 році Ірпінська міська рада у тісній співпраці з Національною спілкою письменників України, зробила тут реконструкцію.

«Дякую спілці письменників України за підтримку і довіру. Сподіваюся, це місце й надалі надихатиме творити шедеври», — подякував Володимир Карплюк.

Як відомо, Парк Письменників в Ірпені розташований між вулицями Стельмаха та Підгірна на території Будинку творчості письменників Національної спілки письменників України, який було відкрито навесні 1935 року у колишньому маєтку київського громадського діяча і підприємця Івана Чоколова.

Нагадуємо, Володимир Карплюк, лідер політичної партії «Нові обличчя», вчора презентував проект «Ірпінь. Історія успіху», який включає серію відеорозповідей про те, як впродовж останніх чотирьох років міською радою відновлювалися та будувалися інфраструктурні об’єкти Ірпеня. В першій серії передач «Ірпінь: історія успіху» він розказує про те, як в місті з’явився відомий усім парк ім. В. Правика.

Раніше Володимир Карплюк, лідер партії «Нові обличчя», заявив про висунення своєї кандидатури по 95-му виборчому округу. Як відомо, позачергові парламентські вибори призначені на 21 липня цього року.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300