Ірпінь об’єднує зусилля для оперативного оновлення інфекційного відділення лікарні (відео)

Ірпінська міська рада уклала меморандум про співпрацю з Благодійною організацією «Фундація добрих справ» – сторони об’єднали зусилля задля збору коштів на оперативний ремонт інфекційного відділення Ірпінської центральної міської лікарні.

Надія Філімонова, голова Благодійної організації «Фундація добрих справ»:
«Проблема з коронавірусом у світі є досить актуальна на сьогоднішній день, і тому ми зі свого боку, як благодійна організація, будемо намагатися зробити все можливе для того, аби якнайшвидше наше регіональне інфекційне відділення було приведене в належний стан».

Антон Довгопол, директор КНП «Ірпінська центральна міська лікарня»:
«Востаннє відділення ремонтувалося в 90-х роках, тому стан там жахливий, але ми зараз прикладемо максимум зусиль для того, щоби швидко його відремонтувати – налагодити боксову систему, поновити вентиляційну й фільтрову системи, встановити приточно-витяжну вентиляцію, налагодити роботу септиків – і бути готовими до будь-яких подій».

Андрій Літвинов, в. о. Ірпінського міського голови:
«Проблема в тому, що бюджетні установи мають дуже довгу процедуру щодо виділення коштів. Тобто це спочатку проведення тендера, виготовлення бюджетних паспортів, пошук підрядника, укладання договору. На це в нас піде декілька місяців, а нам у зв’язку з коронавірусом потрібно привести в порядок інфекційне відділення вже завтра. Тому ми звертаємося до всіх підприємців, великих організацій та просимо підставити плече місту в цей важкий час».     

Благодійні кошти можна перераховувати на рахунок фундації. Отримувач коштів: Фундація добрих справ, БО. Код отримувача: 39770916. Рахунок відповідно до стандарту IBAN: Київське ГРУ АТ КБД «Приватбанк».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300