Ірпінь попрощався з Костянтином Могилевським

Photoeditorsdk Export 2020 04 21t173454.526

Сьогодні Ірпінь попрощався з Костянтином Могилевським – заслуженим художником України, членом Національної спілки художників, учителем образотворчого мистецтва Ірпінської спеціалізованої школи художнього профілю №1, ініціатором і співзасновником художнього пленеру «Намальований Ірпінь». Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

«Він виріс на Донбасі, але всім серцем полюбив Ірпінь і останні роки свого життя присвятив популяризації нашого міста. Робив це яскраво, самовіддано, не шкодуючи ні часу, ні сил. Глибоко сумуємо з приводу великої втрати, співчуваємо рідним і друзям талановитого Майстра… Ми попрощалися з художником. Але з нами залишаються його учні, його творчість і народжені ним традиції», — написав Маркушин.

«Для вшанування пам’яті митця на будівлі школи, де він працював, буде розміщено меморіальну дошку. А влітку, коли мине карантин, ми обов’язково проведемо художній пленер пам’яті Костянтина Могилевського», — пообіцяв перший заступник мера.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300