Ірпінь посідає провідні позиції в області за соціально-економічним розвитком

1489395304 Economika

За підсумками першого півріччя 2019 року Ірпінь посідає провідні позиції серед міст Київської області за основними показниками соціально-економічного розвитку. Про це повідомила на засіданні виконкому міської ради керівник відділу економіки Світлана Демченко.  

«Нам вдалося зберегти перші позиції за основними показниками соціально-економічного розвитку серед міст області. За різними показниками і рейтинговими оцінками ми є то на другому, то на третьому місці», – сказала вона.

За словами Світлани Демченко, обсяг реалізованої продукції промислових підприємств Приірпіння за пів року зріс на 31,3%, і складає 4,3% загального обсягу в Київській області.

«Ми забезпечили пожвавлення діяльності малого і середнього бізнесу. За перше півріччя кількість представників малого бізнесу збільшилася майже на дві тисячі», – розповіла начальник відділу.

Вона також зауважила, що «по лінії ЖКГ було виконано проектів на 50 млн – це дороги, тротуари, водопостачання і водовідведення, відновлення зелених насаджень і т. ін.»

Перший заступник міського голови Олександр Маркушин додав, що «цього року, як ніколи, вкладали кошти в реконструкцію навчальних закладів: в утеплення шкіл №1 і №2, в будівництво нової їдальні в школі №2 тощо». 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300