Ірпінь прийматиме молодіжний форум Київщини

Qeo9bztufjy68kck8a2e2rxxglll0ukdpaugjqqe

В Ірпені відбудеться Київський обласний молодіжний форум «Молодь всюди», повідомила в соцмережі голова Ірпінської молодіжної громадської ради Наталія Степушенко.

«Довгоочікувана молодіжна подія року! 9–10 грудня чекаємо вас у «Конференц-холі Ірпінь» на зустрічі, де хочемо обговорити спільно, як реалізовувати молодіжну політику у 2020 році. Відбуваються реформи та зміни, і дуже важливо зрозуміти, де у цих процесах молодь. Поговоримо про це разом?» – написала вона.

«У програмі – презентація роботи управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання (Київської облдержадміністрації) протягом 2019 року… У 2019 році утворено потужну Молодіжну раду, яка дала поштовх до посилення участі молоді та збільшення представництва дієвих молодіжних рад Київщини. Тож окремо презентуємо, що молодіжна рада – це важливо. Поділимось успішними кейсами розбудови та розвитку молодіжних центрів у Київській області. Форум надасть інформацію щодо механізмів та інструментів змін у громаді та залучення ресурсу на розвиток молоді. Будуть визначені результати конкурсу «Кращі практики молодіжної роботи Київщини». Переможців чекають нагороди», – розповіла Наталія Степушенко.

Вона додала, що для участі у форумі потрібно зареєструватися.

Нагадаємо, 30 листопада в Ірпені вперше відбудеться дитячо-юнацький форум М18 «Менші 18 – ми можемо більше!» Це підсумкова подія в рамках національного проєкту громадянського виховання і політичної просвіти «М18: Вибори для дітей і молоді», участь у якому активно беруть заклади освіти та громадські організації Ірпеня. Усього на форумі очікується до 500 учасників.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300