Ірпінь прийматиме учасників всеукраїнського веломарафону

Photo80)

На вихідних Ірпінь відвідають більш ніж 120 велосипедистів із усієї країни — учасники всеукраїнського велопробігу завдовжки півтори тисячі кілометрів. Про це розповів перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.   

«До Ірпеня їде команда «ADVENTURE TEAM» – це спортсмени, які популяризують велотуризм, здоровий спосіб життя і розповідають про найкрасивіші місця України. Марафон «Transukraїne — bikepacking race» стартує у суботу зранку в Новгород-Сіверському на Чернігівщині. У дорогу вирушають більше 120 велосипедистів, які проїдуть приблизно 1500 км з півночі на захід і фінішують в Ужгороді. Це спортсмени з усієї України, в тому числі — з Приірпіння. Дорогою марафонці мають три чекпойнти, серед них — наше чудове місто Ірпінь», — зазначив Маркушин.

За його словами, в приміщенні Ірпінської міської ради відбуватиметься реєстрація спортсменів, а в сквері імені Сидорука облаштують локацію, де велосипедисти зможуть перепочити, випити кави, поспілкуватися і, за потреби, отримати медичну допомогу. Спортсмени будуть прибувати поодинці або невеликими групами протягом усіх вихідних.

«Якщо вам цікавий велосипедний рух – приходьте знайомитися з однодумцями та підтримувати своїх фаворитів. Переконаний, що ірпінці гостинно приймуть велогонку. Прошу водіїв автівок дотримуватися дистанції та бути обережними на дорогах. Ласкаво просимо до Ірпеня – міста парків, спорту та здоров’я!» — додав Олександр Маркушин.  


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300