Ірпінь ремонтує соціальні об’єкти у Ворзелі

Ірпінь проводить ремонтні роботи одразу на двох важливих соціальних обєктах Ворзеля. У дитсадку «Берізка» оновлюють гральну кімнату, коридор та кабінет логопеда. У першу чергу взялися міняти електропроводку. Далі – оновлять стіни, стелю та підлогу.

Ігор Дворніков, директор КП «Ірпіньжитлоінвестбуд»:
«Тут працює надійний підрядник, який у нас працював у деяких школах. Він уже має досвід виконання робіт, які пов’язані з дітьми. Це дуже відповідальний момент, і контроль за цими роботами також дуже відповідальний».

Приміщення садочка невелике й дуже старе – йому вже понад 80 років. Зараз тут працюють чотири групи, але територія закладу дозволяє йому розвиватися і в майбутньому приймати більше вихованців.

Анастасія Попсуй в. о. Ірпінського міського голови:
«Я вважаю, що мають бути виділені кошти або на рівні області, або на рівні держави для того, щоб збудувати на цій території – а територія дозволяє – новий корпус садочка і початкову школу. Тому що черга величезна, і дітей не 38, як має бути – насправді вони приймають усіх сто».

Паралельно ремонт триває і в Уварівському домі – відомому центрі культури Ворзеля. Тут повністю оновлюють ґанок, який давно перебував у напівзруйнованому стані.

Анастасія Попсуй:
«Це стратегічний культурний осередок для всього нашого регіону і, я думаю, взагалі для Київської області. Ми приїхали зустрічатися з громадою, і нам кажуть: «Зверніть, будь ласка, увагу на наші сходи, потрібно їх довести до ладу, відремонтувати». І ми, звичайно, за це одразу взялися».

Оновлення ґанку Уварівського дому планують завершити вже за кілька днів. А от ремонт у дитсадку «Берізка» триватиме орієнтовно до кінця серпня.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300