Ірпінь самостійно відкриє дитсадок на Курортній

Photoeditorsdk Export 2019 10 16t175609.687

На сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету Ірпінської міської ради було затверджено проектно-кошторисну документацію капітального ремонту прибудинкової території та приміщень будівлі на вул. Курортній, 9 – дитячого садка, який будувався на умовах співфінансування з обласного й міського бюджетів. Рішення виконкому передбачає завершення робіт за рахунок міста.

Як пояснив перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин, який головував на засіданні, такої домовленості було досягнуто у зв’язку з тим, що завершальна частина будівельно-ремонтних робіт знову відкладається обласною владою. «Вони нам передають актом усе, що зробили, і ми за два – три місяці повністю закінчимо своїми силами, бюджетом нашого міста і вже нарешті відкриємо цей садочок. Ми прорахували, що зробимо це дешевше і швидше», – сказав Олександр Маркушин.

Крім того, члени міськвиконкому затвердили проектно-кошторисну документацію капітальних ремонтів доріг в Ірпені по вул. Найкращій (від буд. №1/25 до буд. №35 і від буд. №2/9 до буд. №1/25) та по вул. Мечникова (від буд. №106-а до буд. №2-п), капремонту холу-їдальні школи №18 у Коцюбинському, а також будівництва трьох дитячих майданчиків у Гостомелі:
по вул. Свято-Покровській, 3-а й 141-а та по вул. Окружній, 13.

Також на засіданні виконкому було затверджено кошторисну документацію капітальних ремонтів покрівель житлових будинків №162 по вул. Северинівській і №4 по вул. Покровській в Ірпені.

Як зазначив при цьому керівник комунального підприємства «УЖКГ «Ірпінь» Сергій Скрипник, у поточному році в місті відремонтували вже більше десятка покрівель.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300