Реклама

Ірпінь відвідала делегація з Великої Британії

Ірпінь відвідала делегація з Великої Британії

Сьогодні Ірпінську громаду відвідали директор Директорату Східної Європи та Центральної Азії Кріс Аллан, директор з питань розвитку Посольства Великої Британії в Україні Стефан Коссофф, другий політичний секретар Посольства Великої Британії Ебігейл Кемп та менеджер з цифрових та медіа комунікацій Богдан Кисіль. Про це розповів перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

Перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук показав учасникам делегації руйнування Ірпінської громади — зруйнований росіянами Центральний будинок культури та міський стадіон «Чемпіон», стан руйнувань та відбудову ЖК «Ірпінські Липки», цвинтар знищених автомобілів та романівський міст, через який проходила евакуація цивільного населення.

432080293 406120858923502 480160884655048367 N

«Посадовці були вражені масштабами руйнувань, героїзмом і рішучістю ірпінців та тим, що під час повномасштабної війни Ірпінь активно відбудовується. Розповів поважним гостям про перші дні повномасштабного вторгнення рф, героїчну оборону Ірпеня, евакуацію мирних жителів «дорогою життя» та відновлення міста після деокупації. Акцентував увагу, що зараз для Ірпінської громади найголовніше — відбудова. Дякую учасникам делегації за візит та підтримку Великої Британії у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України!», — розповів Андрій Кравчук.

Нагадаємо, минулого місяця Ірпінь вперше відвідали представники політичних, громадських, релігійних та академічних спільнот Бразилії.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!