Ірпінь відвідало керівництво впливової європейської партії

328150252 1224880288416540 7302275387208511438 N

У рамках свого робочого візиту до України Ірпінь відвідали представники європейської політичної партії «Альянс лібералів і демократів за Європу» на чолі з її президентом Тімоті Дуллі (Ірландія). Про це повідомив керуючий справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради Дмитро Негреша.

«Їх візит пов’язаний з тим, щоб розглянути хід відновлення міста та подивитися, як вони можуть підтримати Україну та місто-герой Ірпінь, щоб наші мешканці могли повернутися додому якнайшвидше та безпечніше. В ході зустрічі обговорено можливості для співпраці та перспективні напрямки», — розповів Негреша.

Варто зазначити, партія «Альянс лібералів і демократів за Європу» має потужну фракцію в Європарламенті. Вона складається з ліберальних та ліберально-демократичних партій, які в основному діють у країнах Європейського Союзу. Це фактично конфедерація політичних партій європейських країн. На національному рівні партії-члени АLDE беруть участь в урядах 12 з 27 країн ЄС.

У липні 2022 року саме «Альянс лібералів і демократів за Європу» оголосила збір коштів на підтримку української армії, зокрема на закупівлю бронежилетів, шоломів, приладів нічного бачення, тепловізорів, тактичного одягу, індивідуальних аптечок та обладнання для лікарень.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300