Ірпінь відвідав генеральний секретар Ради європейських муніципалітетів і регіонів

Photoeditorsdk Export

Ірпінь відвідали генеральний секретар Ради європейських муніципалітетів і регіонів Фабріціо Россі та представниця Асоціації міст України Наталія Лазаренко. Про це повідомила на своїй сторінці у фейсбуці секретарка Ірпінської міської ради Анжела Макеєва.

«Поспілкувалися про нагальні проблеми у відновленні нашого міста, а саме про допомогу у забезпечені тимчасовим житлом наших мешканців, які його втратили», – зазначила вона.

«Кожна делегація, яка відвідує нашу громаду – це наш шанс на допомогу, наш голос у світі. Лише спільними зусиллями ми здобудемо перемогу над злом, яке прийшло нищити та убивати. Разом ми повернемо мир на наші землі!» – наголосила Анжела Макеєва.

Рада європейських муніципалітетів і регіонів – це найбільша організація, що представляє місцеві та регіональні влади Європи. Її членами є 60 національних асоціацій міст, муніципалітетів та регіонів із 41 європейської країни, які об’єднують близько 100 тисяч місцевих та регіональних органів влади. Членом Ради є Асоціація міст України.

Нагадаємо, після звільнення Ірпеня від окупантів місто відвідали Генеральний секретар ООН Антоніу ГутеррешГенеральний секретар Ради Європи Марія Пейчинович-БуричГенеральний директор ВООЗ Тедрос Аданом Гебреїсус і ціла низка очільників і представників парламентів та урядів багатьох країн, зокрема Канади, Швейцарії, Німеччини, Данії, Норвегії, Нідерландів, Фінляндії, Португалії, Ірландії, Польщі, Чехії, Словаччини, Румунії, Литви, Латвії, Естонії, Хорватії, Північної Македонії, Грузії, Молдови.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300