В Ірпені побував керівник міжнародної американської компанії «Uber» (відео)

У рамках співпраці з українською платформою «United24» до Ірпеня завітав керівник американської міжнародної компанії «Uber» Дари Хосровшахі. Як відомо, за місяць партнерства з «United24» компанія «Uber» передала Україні три мільйони доларів на купівлю реанімобілів.

Дари Хосровшахі:
«Я прибув в Україну для того, щоб підтримати людей, які тут працюють, підтримати тих, хто надає допомогу в логістиці та іншу необхідну підтримку українцям. А також я своїми очима хотів побачити все, що тут відбувається. І я вважаю, що дуже важливо, щоб представники бізнесу західних держав прибули сюди й побачили, якою є зараз Україна».

Перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук розповів керівнику «Uber» про героїчну оборону Ірпеня та показав гостю пошкоджені війною об’єкти, що потребують відбудови.

Дари Хосровшахі:
«Моє враження від усього, що я побачив – це сміливість місцевих, сміливість підприємців. Мене вразило, як усі намагаються відновлювати свій бізнес. І ми сподіваємось та віримо, що воєнні дії закінчиться якнайшвидше й розпочнеться активна реконструкція, відновлення міст. І ми також будемо долучатися до цього процесу».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300