Ірпінь відвідав мер Львова Андрій Садовий (фото)

295798599 481538140637931 2840955719483446753 N

Ірпінь відвідав мер Львова Андрій Садовий. Ірпінський міський голова Олександр Маркушин показав йому зруйновані росіянами об’єкти та подякував за надану допомогу.

«Коли під час першої хвилі евакуації ми звернулися до Львівської міськради за допомогою, колеги одразу відгукнулися і надали свої автобуси для перевезення жінок і дітей з Ірпеня до польського кордону. Для нас тоді це була неймовірна допомога! Сьогодні мав нагоду особисто подякувати за це Львівському міському голові Андрію Садовому, який завітав до нашого міста. І не лише за це! А й за те, що львів’яни радо відкрили свої домівки, свої серця і дали прихисток тисячам наших земляків», – написав Маркушин на своїй сторінці у фейсбуці.

«Крім того, Львів теж вже не раз був під обстрілом росіян і його управлінці дуже добре розуміють, як це, коли вмирають люди і нищиться міська інфраструктура. Саме тому і Львівводоканал є нашим надійним партнером у відновленні водомережі міста. Від імені всієї громади щиро дякуємо за це!» – додав мер Ірпеня.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння та Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300