Ірпінь відвідав Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо

280284939 424747009650378 4507874843749831261 N

Ірпінь відвідав Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці й на телеграм-каналі Ірпінського міського голови Олександра Маркушина.

«Щойно мав честь говорити із Прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо. Він приїхав в Ірпінь, щоб на власні очі побачити все те жахіття, яке вчинили з нашим містом російські окупанти. І, звісно, був шокований. Адже він побачив спаленими та вщент зруйнованими не військові об’єкти, а домівки ірпінчан, які ще недавно раділи життю і мали свої плани на майбутнє», – зазначив мер.

Він висловив подяку гостю за ту підтримку, яку сьогодні Канада надає Україні.

«Віримо у подальшу співпрацю наших країн і щодо відбудови українських міст після нашої перемоги. Сподіваюся на підтримку пана Джастіна Трюдо в організації зусиль української діаспори в Канаді щодо відбудови об‘єктів інфраструктури в Ірпені. З відповідними офіційними листами Ірпінь звернеться вже найближчим часом», – додав Олександр Маркушин.

Нагадаємо, після звільнення Ірпеня місто відвідав Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш та ціла низка очільників і представників парламентів та урядів європейських країн, зокрема Швейцарії, Данії, Німеччини, Польщі, Чехії, Румунії, Литви, Латвії, Естонії, Північної Македонії, Грузії, Молдови.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300