«Ірпіньводоканал» модернізував насосну станцію на вул. Соборній в Ірпені (фото)

Photoeditorsdk Export (42)

Комунальне підприємство «Ірпіньводоканал» провело переоснащення каналізаційної насосної станції №8 на вул. Соборній, 1-А в Ірпені (Київщина), повідомляється на сторінці організації у фейсбуці.

Зазначається, що на КНС установили «сучасний насосний агрегат FLYGT із системою контролю та аналізу витрат електроенергії, ріжучим колесом N-типу з високохромистого чавуну (Hard Iron), кожухом охолодження замкнутого типу із заповненням гліколевою сумішшю, ізольованим підшипником та частотним перетворювачем, спеціалізованим програмним забезпеченням для роботи в системах КНС».

У результаті встановлення насосного агрегату підприємство планує отримати економію електроенергії — близько 945,5 тис. кВт/год. на рік. Термін окупності новинки — трохи більше двох років.

Нагадаємо, зараз «Ірпіньводоканал» активними темпами будує в Ірпені на вулиці Чехова найбільшу в регіоні станцію очищення і знезалізнення води. Її потужність становитиме від 15 до 16 тис. кубометрів на добу. Після введення станції в експлуатацію Ірпінь буде на 100% забезпечений очищеною водою. 


Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300