Ірпінь вже втретє відвідали високопосадовці Канади (відео)

Словами вдячності. Так керуючий справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради Дмитро Негреша зустрів в Ірпені міністерку оборони Канади. Аніта Ананд вперше від початку повномасштабної війни приїхала з офіційним візитом в Україну.

Дмитро Негреша, керуючий справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради:

 «Це дуже важлива для нас допомога, особливо у тому озброєнні, яке ви надаєте нашій державі. Це для нас пріоритет і важливість».

Аніта Ананд, міністерша оборони Канади:

 «Канада зробить усе необхідне, щоб підтримувати Україну та український народ і надалі. Наша військова допомога вже становить більше 1 мільярда доларів. Моя місія зараз – підтримати український народ, український уряд. І ми будемо допомагати в довгостроковій перспективі, саме тому я тут зараз».

Аніта Ананд – не перша представниця канадського уряду, яка особисто приїхала в Україну та відвідала Ірпінь. 8 травня 22 року біля «Ірпінських Липок» побував Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо, а 13 вересня з містом-Героєм познайомився Домінік Карді – міністр освіти і раннього розвитку дитини канадської провінції Нью-Брансвік.

Дмитро Негреша обговорив із пані Анітою проблему нагальної відбудови Ірпеня. Вона зі свого боку пообіцяла шукати можливості для локальної допомоги.

Дмитро Негреша, керуючий справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради:

«Нам необхідна допомога у відбудові, нам необхідна допомога гуманітарна. І ми маємо надію, що ми заручилися ще однією підтримкою великого лідера Канади в тому, щоб підтримати відбудову нашого міста».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300