Ірпінь запалює зірки з художньої гімнастики

Спортивна зала Ірпінської школи №2 стала на кілька годин центром яскравого видовища за участю юних гімнасток, які змагалися за звання кращих у цьому граційному виді спорту. Тут відбувся відкритий національний турнір, який організував Ірпінський спортивний клуб «Восходящая звезда».

Ольга Яріна, організатор турніру:

«В турнире участвовали 29 воспитанников клуба. Уже часть детей выступили в первой половине дня. Есть и первые места, и вторые, и третьи. Общую картину наших победителей мы узнаем уже в конце дня».

Участь у змаганнях  взяли 14 команд із 10 міст України. Загалом свою вправність демонстрували 200 юних гімнасток  віком від 4 до 16 років. У кожній віковій категорії визначався свій переможець. У боротьбі за переможні місця дівчаткам потрібно було продемонструвати майстерність у вправах із гімнастичними предметами, а також — у показових виступах

Юлія Ігнатьєва, мама двох вихованок СК «Восходящая звезда»:

«У мене — дві доньки, вони вже 9 років ходять в цей спортивний клуб. Старша донька Віка займається за програмою кандидата в майстри спорту, молодша – за першим розрядом. Клуб дуже подобається, тренери – дуже професійні. Дуже хороший підхід до діток. І є результати».

Цей захід став особливим святом для цьогорічної випускниці  клубу, ірпінчанки Насті Годунко. Їй вручили посвідчення кандидата у майстри спорту і подарунок від спонсора турніру – золоті сережки. Цією знаковою подією і розпочалось  сходження юних гімнасток на переможний п’єдестал.

Цього разу вихованки ірпінського клубу завоювали 7 золотих медалей і кубків, 10 срібних і 10 бронзових медалей . Провести церемонію нагородження організатори запросили виконуючу обов,язки Ірпінського міського голови Анастасію Попсуй та депутата Ірпінської міської ради Олександра Пащинського.

Анастасія Попсуй, в.о. Ірпінського міського голови:

«Ми пишаємося, що проводимо серйозні змагання з різних видів спорту. Ірпінь – це місто спорту, місто здоров’я, місто краси. І сьогоднішні учасниці показують, що сила, краса, натхнення можуть бути поєднані в наших дітях. І добре, що в нас стільки заходів. Ми відкриваємо таланти і запалюємо зірки, які в майбутньому стануть гордістю нашої  країни».

Олександр Пащинський, депутат Ірпінської міської ради:

«Кожен раз організатори стикаються з різними питаннями та проблемами. Це і розміщення спортсменів, і нагородження, і приїзд. Місто завжди старається допомагати повністю в організації».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300