Ірпінчанка Олеся Василець претендує на перемогу в національному проекті «Нові лідери»

Олеся Василець розробила бізнес-план проекту «Кришталь». Його головна ідея – організувати загальнонаціональні курси з перекваліфікації найманих працівників на мікропідприємців, підприємців малого бізнесу та самозайнятих людей.

ОЛЕСЯ ВАСИЛЕЦЬ, мешканка Ірпеня:  

«Я хочу допомогти громадянам України не втратити роботу до 2030 року, оскільки більшість професій, близько тисячі, опиняються в зоні ризику. Тому, що їх заміняють машини, автоматизоване виробництво і люди залишаються без роботи»

Ірпінці знають Олесю Василець, як засновницю школи східних танців «Гюрем». У 2014  дівчина з родиною переїхала до Ірпеня з Луганська .  За цей час вона здобула дві вищі освіти – журналістську та економічну. А ще їй вдалося заснувати свій бізнес-холдинг. Зараз її мета допомогти навчитися  заробляти  іншим.

ОЛЕСЯ ВАСИЛЕЦЬ, мешканка Ірпеня:

«Саме моя ініціатива має виграти у проекті «Нові лідери»,  оскільки це та ініціатива, яка будує нову економіку України з людьми,  які отримують друге дихання, отримують нові знання і зможуть бути корисними не тільки собі і своїй родині, а й своїй державі».

Ірпінь уже має досвід участі у проекті «Нові лідери».  Минулого року лідером всенародного голосування стала секретар Ірпінської міськради Анастасія Попсуй . Але почавши виконувати обов’язки міського голови, залишила  проект.

Підтримати цьогорічну представницю Ірпеня можна на сайті  «Нові лідери». Голосування триватиме до 14 години  23 травня.

ОЛЕСЯ ВАСИЛЕЦЬ, мешканка Ірпеня:

«Мої дорогі друзі, ми з вами зробимо сильну економіку в нашій країні, ми не дозволимо безробіттю захопити наш економічний простір, ми підвищимо рівень ВВП до 5% і зробимо наших громадян щасливими, заможніми та самодостатніми.  Підтримайте ініціативу «Кришталь» і ви будете мати щасливе майбутнє в Україні».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300