Ірпінчанин жорстоко побив сусіда біля під’їзду

Photoeditorsdk Export 2019 11 04t152440.277

Житель будинку №11 по вул. Северинівській в Ірпені учора ввечері жорстоко побив свого сусіда і стріляв у нього з травматичного пістолета. Про це повідомляє поліція Київщини.

Повідомлення про те, що на порозі будинку по вул. Северинівській лежить побитий чоловік, надійшло до правоохоронців близько 21 години.

«На місці події чоловіку надали невідкладну допомогу медики. Ним виявився 46-річний місцевий житель. Його з численними травмами голови, переломом щелепи доправлено до лікарні», – йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили особу нападника й затримали його. Зараз 42-річний чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

«Встановлено, що конфлікт між жителями багатоквартирного будинку виник біля входу до під’їзду – не розминулись у дверях. Зловмисник накинувся на чоловіка, побив його металевою палицею та здійснив постріли з пістолета. Зброю нападник потім заховав… Біля квартири, де мешкає зловмисник, в електрощитовій, поліція за допомогою службової собаки виявила речовий доказ – пістолет «Форт-12Р». Як з’ясувалось, пістолет не його, а належить померлій людині», – розповідають правоохоронці.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300