Реклама

Ірпінець Віталій Сармат створює авторські ручки із гільз

Ірпінець Віталій Сармат створює авторські ручки із гільз

Мешканець Ірпеня Віталій Сармат у своїй творчій майстерні створює унікальні хендмейд-вироби — ручки із гільз. В одній ручці він поєднує дві гільзи різних часів — Другої світової війни та російсько-української. Про історію Віталія розповіли в Ірпінській міськраді.

Ідея створення таких ручок прийшла до Віталія ще у 2013 році, коли він цікавився історією Другої світової.

«Досить часто мені попадались гільзи тих часів і я дивився, що можна з них зробити таке щось цікаве. І у голову прийшло просто зробити ручку», — розповідає Віталій Сармат.

«Пиши історію» — саме такий напис розміщений всередині футляра для ручки. Він символізує поєднання двох гільз часів різних війн.

«Ця ручка зроблена із гільз, які мають свою історію. Як поєднання Другої світової війни і сьогодення», — пояснює Віталій.

Ірпінець має вже багато відгуків від задоволених покупців, зокрема, його ручками користуються Оля Полякова, Сергій Притула та Христина Панасюк.

«Дуже приємно, що такі ручки є у них. Я думаю, що це тільки початок. Хотілось би, щоб такі ручки ще були в досить поважних людей від Збройних Сил України. Я думаю, що в майбутньому це все буде», — наголошує Віталій Сармат.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!