Ірпінська «Муніципальна варта» бере участь у місячнику з охорони громадського порядку на Київщині

Photoeditorsdk Export 2019 10 31t154143.307

Ірпінське комунальне підприємство «Муніципальна варта» бере участь у місячнику спільних заходів громадських формувань, муніципальних варт і поліції з охорони громадського порядку на території Київської області. Цей місячник днями розпочався в регіоні, повідомляє сайт підприємства.

У рамках першого етапу місячника ірпінські «муніципальні вартові» в минулі вихідні брали участь в охороні порядку в Обухові та Борисполі. Головними завданнями учасників заходів було спільне патрулювання вулиць та місць, де фіксується найбільша концентрація правопорушень, профілактична робота з громадянами, складання протоколів про адміністративні правопорушення, реагування на розпивання алкогольних напоїв та появу в нетверезому вигляді в громадських місцях, а також участь у проведенні операції «Мігрант».

Нагадаємо, протягом вересня співробітники «Муніципальної варти» провели в Ірпені 79 самостійних і 21 спільне з поліцією патрулювання, зупинили майже 1240 випадків розпивання алкоголю та появи людей у нетверезому стані в громадських місцях. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300