Ірпінська «Муніципальна варта» обмінялася досвідом із івано-франківською

Photoeditorsdk Export 2019 12 16t153637.430

Співробітники ірпінського комунального підприємства «Муніципальна варта» (Київська обл.) обмінялися досвідом із колегами з аналогічної структури, яка працює в Івано-Франківську. Про це підприємство повідомило в соцмережі.

Зазначається, що ірпінські «вартові» відвідали своїх колег в Івано-Франківську «в рамках низки спортивних заходів, які розпочалися зі сходження на Говерлу».   

«Зустріч відбулася в черговій частині «Муніципальної варти» Івано-Франківська, де керівники та працівники підприємств обмінялись досвідом. Нас цікавила структура та напрямки діяльності франківської варти, як працює місцева система відеонагляду, як налагоджена співпраця з іншими силовими та комунальними структурами тощо», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, працівники ірпінської «Муніципальної варти» зійшли на найвищу вершину України – гору Говерла в Карпатах. Сходження вони присвятили третій річниці створення свого підприємства та Міжнародному дню гір. На вершині Говерли «вартові» символічно розгорнули прапори Ірпеня.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300