Ірпінська «Муніципальна варта» провела рейд із ліквідації реклами телеграм-каналів наркодилерів (фото)

115777470 1169161643453057 1690229037787085789 O

В Ірпені на Київщині співробітники «Муніципальної варти» провели рейд, під час якого ліквідовували на стінах будівель і парканах графіті з рекламою телеграм-каналів із продажу наркотиків. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці комунального підприємства.

«На жаль, в Ірпені присутня проблема реклами телеграм-каналів зі збуту наркотичних засобів, яку залишають у вигляді графіті на парканах, будинках та стінах приміщень. У продовження ініціативи активних громадян, яка стартувала минулого місяця, КП «Муніципальна варта» ІМР продовжує працювати над ліквідацією реклами продажу наркотичних засобів», — йдеться в повідомленні.

У «Мунварті» зауважують, що знищували рекламні графіті, виявлені самими інспекторами підприємства. «У соціальних мережах часто cкаржаться на подібну рекламу, але з моменту старту даної громадської ініціативи до чергової частини «Муніципальної варти» надійшло лише одне звернення з адресою вбивчої реклами. Будь ласка, не соромтесь та повідомляйте про таку рекламу на цілодобову гарячу лінію МВ за номерами (073)07-00-557 або (04597)60-400. Робіть фото- та/або відеофіксацію графіті з прив’язкою до місцевості, та надсилайте їх за вищезгаданим мобільним номером месенджерами «Telegram», «Viber» або «WhatsApp», — закликають автори повідомлення.

Нагадаємо, наприкінці червня інспектори «Муніципальної варти» разом зі співробітниками Ірпінського відділу поліції та активними містянами розпочали в місті низку акцій «Ірпінь без наркотиків», під час яких, зокрема, ліквідовували графіті наркоторговців.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300