Ірпінська поліція склала 7 адмінпротоколів щодо порушників режиму карантину

Photoeditorsdk Export 2020 03 21t124813.363

За час дії карантинних заборон і обмежень в Ірпінському регіоні поліція склала 7 адмінпротоколів щодо порушників. Про це повідомили ITV представники Ірпінського відділу Нацполіції.

Зокрема, 3 адмінпротоколи склали у випадках перевезення транспортними засобами більше 10 осіб, 2 – щодо магазину «Червоний маркет» в Ірпені та по одному – щодо магазинів квітів і сумок у Гостомелі, які працювали попри заборону.

Правоохоронці зазначили, що в Ірпінському регіоні працюють 2 піших патрулі та 5 автопатрулів поліції.

Нагадаємо, в Ірпені та Приірпінні запроваджено карантин – заборонені масові заходи, призупинена робота освітніх закладів, торгово-розважальних центрів, кінотеатрів, спортзалів, закладів громадського харчування та ін.

Учора місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій запровадила в Ірпінському регіоні нові карантинні заходи. Зокрема, заборонено роботу ринків та ярмарків, закладів, що надають послуги населенню, приватних нотаріусів, прокатів велосипедів та електромобілів, а також відвідування будь-яких дитячих ігрових майданчиків, використання зон барбекю, альтанок та майданчиків для відпочинку в парках і на набережній.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300