Ірпінська школа №2 стала рекордсменкою з реалізації проєктів за кошти Громадського бюджету (відео)

Такий світлий сучасний медичний кабінет, як в Ірпінській школі №2 (Київщина), можна побачити далеко не в кожному навчальному закладі міста. У медпункті є все необхідне для надання першої медичної допомоги. Поставили навіть невеличкий диванчик – при потребі діти можуть спокійно на ньому відпочити. Цей медпункт – один із проєктів, профінансованих із Громадського бюджету, який реалізували в школі минулого року. А розробила його шкільна медсестра Тетяна Славінська.

«Це приклад того, як людина використала можливості. Вона сама написала проєкт, вона, як фахівець, знала, що їй потрібно. У результаті ми маємо сучасний медичний кабінет із сучасним обладнанням. Ми сьогодні пишаємося не тільки самим кабінетом, ми пишаємося тим, що в нас є моживості, яких немає в інших, і ми це зробили самі», – розповідає директорка школи Ірина Бєлова.

Пишаються в школі й кабінетом інформатики – його теж облаштували за кошти Громадського бюджету. Ініціатором і автором цього проєкту став учитель інформатики Руслан Андрієвський.

«У найперший рік, коли тільки починався Громадський бюджет у місті Ірпені, мій проєкт був на другому місці – трішки не потрапив до категорії переможців, але в наступному році я вже приклав максимум зусиль, щоб виграти», – говорить учитель.

Ще одна гордість школи – медіатека. Старенька, тісна, заставлена столами колишня бібліотека перетворилася на сучасне приміщення з вільним простором для додаткових можливостей. Дизайн медіатеки розробила мама колишніх вихованців школи. Тепер сюди приходять не лише по книжки, а й проводять різні тренінги, семінари, репетиції. 

«Зараз готується до реалізації проєкт, який написали батьки учнів другого класу – це закупівля обладнання для дитячого майданчика, і ще один проєкт – він нам украй необхідний – реконструкція тренажерного залу», – повідомила Ірина Бєлова.

Велопарковка біля школи – теж власний проєкт закладу. Загалом протягом трьох років сім його проєктів виграли фінансування з Громадського бюджету на понад мільйон двісті тисяч гривень – і школа стала справжньою рекордсменкою. Але на цьому тут зупинятися не збираються і вже готують нові проєкти, які знову подадуть на Громадський бюджет уже цього року.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень

Сьогодні, 16:46

Детальніше
Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії»

Сьогодні, 12:20

Детальніше
В Ірпені створили робочу групу з експертної оцінки мистецьких ініціатив 

Сьогодні, 12:00

Детальніше
Муніципальна варта Ірпеня розпочала проводити серію тренінгів із тактичної медицини для учасників «Джури»

Сьогодні, 10:47

Детальніше
В Ірпені спецпризначенці та волонтери організували благодійний ярмарок (відео)

23 Apr 20:02

Детальніше
Ірпінська громада попрощалася з Валерієм Остапчуком (позивний «Туркмен»)

23 Apr 20:00

Детальніше
Мікроавтобус "Mercedes", дрони, генератор: бійці 117-ї бригади отримали допомогу від ірпінських благодійників

23 Apr 16:51

Детальніше
Припинено повноваження ірпінської депутатки Валентини Кравченко — партія "Нові Обличчя"

23 Apr 15:11

Детальніше
Всі новини
300x300