Ірпінські медики опублікували покрокову інструкцію щодо вакцинації від дифтерії

Photoeditorsdk Export 2019 11 11t123034.182

Лікарі Ірпінського міського центру первинної медико-санітарної допомоги (ІМЦПМСД) підготували й опублікували на своєму сайті покрокову інструкцію щодо отримання щеплення від дифтерії та правця. Про це повідомляється в групі «Семейний лікар. Ірпінь» у фейсбуці.

«З огляду на ситуацію навколо захворюваності на дифтерію ми підготували на нашому сайті покрокову інструкцію, як пройти вакцинацію. Нагадуємо, що вакцина наявна у всіх амбулаторіях нашого закладу, звертайтесь до свого сімейного лікаря», – зазначають медики.

Крім того, на сайті ІМЦПМСД для зручності пацієнтів підготували дорожню карту, яка допоможе зорієнтуватись у медичних послугах регіону. Інформація поділена на чотири блоки: первинна, вторинна й екстрена медична допомога та «Ірпінська стоматологія».

Нагадаємо, за даними, опублікованими минулого тижня, щеплення від дифтерії та правця отримали 66% дорослих жителів Ірпінського регіону і 75% дітей.

Раніше ірпінські медики долучилися до ініційованої МОЗ кампанії з вакцинації, провівши щеплення собі.

Також нагадаємо, що Ірпінський міський центр первинної медико-санітарної допомоги підготував та опублікував на своєму сайті детальну пам’ятку щодо того, як правильно надавати першу допомогу постраждалим у дорожньо-транспортних пригодах, та рекомендації стосовно вмісту автомобільної аптечки. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300