Ірпінські регбісти вийшли у фінал Чемпіонату України

Ірпінські регбісти знову показали клас у боротьбі за переможний регбістський м’яч. Минулих вихідних, на відбірковому турнірі у фінал Чемпіонату України, вони не залишили своїм суперникам жодного шансу бодай на одне очко.

Змагалися  спотрсмени центрального регіону  2005-2006 років народження.  Гравці Ірпеня виступали  у складі збірної Київської області. А їхніми суперниками були дві досвідчені  київські команди.

Сергій Брюзгін, тренер команди:

«Команда политехник — это одна из самых старых команд, наверно  самая старейшая команда на сегодняшний день на Украине. Пегас- Антарис-Киев. Есть также еще ребята с области — они работают в Бородянке, Клавдиево и часть игроков с Киева. И наша команда. Это сборная киевской области. Здесь в основном на базе двух клубов- ДЮСШ Ирпень и Бориспольская команада «Пантера».

І хоча наставник збірної  на початку турніру сподівався хоча б на друге місце, проте хлопцям вдалося обійти своїх суперників з дивовижним результатом.  Вони виграли у «Політехніка»- 81:0, а у команди «Антарес-Пегас»- 92:0. Капітан команди-переможців  Микита Петіченко зізнається: перемогли, бо зробили висновки із недавньої участі у міжнародних змаганнях. Команда регбістів Ірпінської  ДЮСШ у минулому місяці увійшла в десятку лідерів на турнірі в Чехії. Там вони змагалися із досвідченими спортсменами з  Франції, Австрії, Польщі та інших країн.

Микита Петіченко, капітан команди:

«Тренироваться надо больше и улучшать свои результаты. Планируем занять призовое место на чемпионате Украины».

В Ірпені займаються цим олімпійським видом спорту вже 15-й рік. За цей час Ірпінська ДЮСШ зростила не одного чемпіона і здобула безліч нагород. І хоча тренер не поспішає вихваляти сьогоднішніх переможців, проте впевнено ставить собі завдання вивести у чемпіони нове покоління гравців.

Сергій Брюзгін, тренер команди:

«Команда на сегодняший день — среднего уровня. Но мы хотим подтянуть этих ребят, чтобы они боролись за медали и конечная наша цель, где-то к восемнадцати лет- «Ю-17», «Ю-18» – стать чемпионами Украины. Потому, что Ирпень он базовый город и отсюда много ребят попадает в сборную»

Змагання за участь у фіналі Чемпіонату з регбі відбулося в Ірпені. А вже у вересні  сюди з’їдуться 10 команд-учасниць з усієї країни. Саме в Ірпені розпочнеться фінальний  турнір Чемпіонату України.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
В Ірпені відкрилася міні-виставка картин «Ірпінь: поранений, але нескорений»

18 Apr 14:54

Детальніше
Діток з Ірпінської громади запрошують на майстер-клас з розпису писанок

18 Apr 14:38

Детальніше
У Бородянці плестимуть маскувальні сітки

18 Apr 13:47

Детальніше
В Ірпені провели навчальні заняття з тактичної підготовки для учасників «Джури»

18 Apr 10:45

Детальніше
Як отримати податкові знижки розбиралися в ірпінському просторі «Вільна» (відео)

17 Apr 21:00

Детальніше
Всі новини
300x300