Ірпінські школярі й ліцеїсти здобули призові місця на обласній олімпіаді з інформатики

Photoeditorsdk Export 2020 02 12t143339.046

Восьмикласник із Ірпінської спеціалізованої школи з поглибленим вивченням економіки і права №2 Тимур Гулуа посів перше місце на обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики. Про це повідомило управління освіти й науки Ірпінської міськради. Ще троє учнів навчальних закладів Ірпеня здобули треті місця.

«Вітаємо з перемогою на обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики Тимура Гулуа, учня 8-Е класу Ірпінської спеціалізованої школи №2 та висловлюємо вдячність учителю інформатики Руслану Петровичу Андрієвському за якісну підготовку учня», – йдеться в повідомленні на сайті управління.

Треті місця на олімпіаді посіли Антон Білоус (Ірпінський ліцей №3, 9-й клас, керівник – Тетяна Бондарчук), Гліб Король (Ірпінський ліцей інноваційних технологій – Мала академія наук, 10-й клас, керівник – Іван Нечипорук, Григорій Устименко (школа №17, 11-й клас, керівник – Оксана Устименко).

«Ірпінь багатий на талановитих дітей, які беруть участь у різних конкурсах та олімпіадах. А олімпіада з інформатики – особлива. По-перше, охоплює дуже багато складного матеріалу (і не тільки з інформатики, а й з математики, фізики і т. д.) По-друге, учні працювали два дні поспіль по 5–6 год. Це важко та виснажливо. Наші хлопці справжні бійці!» – відзначила на своїй сторінці у фейсбуці педагог Тетяна Бондарчук.


На фото: Тимур Гулуа та Руслан Андрієвський

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300