Ірпінську ЗОШ №2 почали утеплювати

В Ірпінській школі №2 тривають масштабні ремонтні роботи. Тут почали утеплювати приміщення. Робітники уже знімають стару облицювальну плитку і готують стіни до реставрації. Перед цим замінили вікна у актовій залі.

Тетяна Панчук, заступник директора Ірпінської ЗОШ №2:

«Школа працює з 53-го року, з того часу ніяких зовнішніх ремонтних зовнішніх робіт тут не робилося. Ми цього чекали і краще це зробити зараз, ніж потім затягувати. Все робиться швидко, всі працюють, з іншого боку також виконуються роботи».

Підрядники кажуть – роботи дуже багато. Саме тому, щоб встигнути до 1 вересня, працювати почали ще до закінчення навчального року. Адміністрація школи добре подбала про безпеку дітей та вчителів.

Тетяна Панчук, заступник директора Ірпінської ЗОШ №2:

«Безпека — це перш за все, тому треба регулювати цей момент. Були проінструктовані діти та батьки, як поводитися під час таких ремонтних робіт. Зараз перекриті певні виходи та входи в школу. Щоранку чергують старшокласники та допомагають скеровувати рух учнів та батьків до школи».

Окрім утеплення і нового вигляду друга школа отримає й оновлену їдальню. З дня на день почнеться її капітальна реконструкція.

Олександр Маркушин, в.о. Ірпінського міського голови:

«Їдальню повністю розберуть до каркасу. Потім покладуть газоблоки, зроблять утеплення, всередині обкладуть плиткою. Будуть закуплені нові меблі, стільці та столи дітям. Буде повністю нова їдальня, як у сімнадцятій школі».

Нагадаємо, минулого року в Ірпінській школі №2 надбудували третій поверх одного з корпусів. Таким чином, школа додатково отримала 9 класних кімнат.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300