Ірпінський депутат став об’єктом нападок за критику ініціативи мера Бучі про створення укрупненого Бородянського району — ЗМІ

Photoeditorsdk Export 2020 04 15t142727.070

Депутат Ірпінської міської ради Максим Плешко став об’єктом нападок прихильників мера Бучі Анатолія Федорука після того, як розкритикував ініціативу Бучанської міської ради про створення укрупненого Бородянського району замість Ірпінського, як це передбачалося облдержадміністрацією. Про це пише інтернет-видання 04597.com.ua.

Федорук хоче бути мером Бородянки? Або чому бучаці, ірпінчани, гостомельчани, ворзеляни, коцюбинчани і всі навколо мають їздити зайві 20 км? #адмінтерреформа #район #буча #ірпінь #гостомель #бородянка #КОДА #федорук #політичні_амбіції

Gepostet von Максим Плешко am Montag, 13. April 2020

Зазначається, що при цьому опоненти Плешка не скупляться на лайку й образи. Найбільша порція лайки і погроз дісталася від посадової особи, секретаря Бучанської міської ради Василя Олексюка — «правої руки Федорука».

Видання зауважує, що написане «виглядає як мінімум дивним, адже рішення мера Бучі та БМР є рішеннями органу влади, і їх коментувати може кожна людина, не тільки Плешко». 

«Подібні злісні й нецензурні коментарі полилися і від інших користувачів з рамкою «Я — бучанець». Це громадська організація, яка діє на підтримку мера Бучі та його політики», — зазначає 04597.com.ua. Водночас лайку прихильників Федорука засудили деякі бучанці.

«Бучанська рада за ініціативою Анатолія Федорука ініціювала створення Бородянського району замість Ірпінського. Таке рішення в Бучі пояснили зручнішою транспортною доступністю Бородянки для мешканців Бучі, Ворзеля, Гостомеля та всього регіону, аніж би центром нового району став Ірпінь. Крім того, як наголошують у БМР, Бородянка має всю сучасну інфраструктуру, щоб бути одним із нових 5-ти районів Київщини… Таке рішення бучанської влади викликало шок у простих бучанців. Соціальні мережі простро розгромили цю ініціативу мера Бучі, назвавши її найбільш ідіотичним за весь час його правління», — йдеться в статті.

«Натомість депутат Ірпінської ради Максим Плешко переконує, що рішення Федорука про Бородянку продиктоване нездатністю мера Бучі прийняти ситуацію потужного розвитку Ірпеня і те, що «його учень переріс його самого». За словами Плешка, Федорук «боїться, що його посунуть з посади», і саме це штовхає мера Бучі на рішення, які суперечать не тільки здоровому глузду, а й інтересам бучанців та всього регіону», — наголошує видання.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300