Ірпінський центр зайнятості проводитиме виїзні прийоми в Михайлівці-Рубежівці й Козинцях

143508659 1830827863759083 7872291183858374811 O

Відтепер жителі всієї Ірпінської громади матимуть прямий доступ до інформації про можливість працевлаштування та з питань соціального захисту на випадок безробіття: фахівці міського Центру зайнятості починають проводити виїзні прийоми в Михайлівці-Рубежівці та Козинцях. Про це повідомив міський голова Олександр Маркушин за результатами зустрічі з директором Центру зайнятості Петром Левчуком, під час якої була підписана Угода про спільну діяльність.

«Домовились про наступне: фахівці Центру зайнятості на виїзних прийомах у селах Михайлівка-Рубежівка та Козинці інформуватимуть мешканців громади про нові робочі місця та наявні вакансії», – відзначив мер на своїй сторінці у фейсбуці.

Він також повідомив графік виїзних прийомів на найближчий час:

⦁ 10 лютого, 10:00–14:00 – с. Михайлівка-Рубежівка (у приміщенні колишньої сільської ради) – для мешканців Михайлівки-Рубежівки та Забуччя;

⦁ 24 лютого, 10:00–14:00 – с. Козинці (у приміщенні колишньої сільської ради) – для мешканців Козинців та Діброви.

«Нові робочі місця – одна з моїх передвиборчих обіцянок, тому триматиму це на особистому контролі», – запевнив Олександр Маркушин.

Зі свого боку Петро Левчук зазначив, що фахівці Центру зайнятості надаватимуть мешканцям сіл, що увійшли до Ірпінської громади, «інформаційно-консультаційні послуги, в тому числі щодо умов порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та обліку осіб, які шукають роботу; призначення допомоги по безробіттю та необхідного переліку документів; пошуку роботи; надання профорієнтаційних послуг, у тому числі з застосуванням психодіагностичних методик».

«Ярмарки вакансій, семінари, тренінги, розміщення інформаційних стендів працюватимуть на вирішення проблеми. Послуги особам, які шукають роботу, та роботодавцям надаватимуться представниками служби зайнятості безкоштовно», – наголосив Петро Левчук.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300