Ірпінська компанія «К.ТЕКС» забезпечує переселенців ковдрами і подушками

Photo 2023 02 23 13 11 10

У рамках проєкту «Пакунок Переселенця» ірпінська компанія «К.ТЕКС» спільно з ГО «Асоціація 911» допоможе забезпечити мешканців нового модульного містечка в Ірпені ковдрами і подушками. Це передбачає меморандум, укладений з Ірпінською міською радою. 

Компанія «К.ТЕКС» — ірпінський виробник нетканих матеріалів. Зокрема, виготовляє наповнювачі для подушок, ковдр, іграшок, теплого одягу. Під час бойових дій в Ірпені виробництво частково постраждало, але після деокупації міста його дуже швидко відновили і «К.ТЕКС» не лише забезпечило 150 мешканців громади роботою, але й почала допомагати тим, хто того потребує.

Спільно із ГО «Асоціація 911» вони запустили проєкт «Пакунок Переселенця» і почали забезпечувати людей, які були змушені покинути свої домівки, або які втратили житло, наборами теплих ковдр і подушок.

«Мешканці Ірпінської громади вже отримали в рамках цього проєкту близько 200 таких комплектів. Зараз ми домовилися про розширення співпраці. Навесні плануємо відкрити в Ірпені нове «модульне містечко», де проживатиме понад 1000 осіб. ТОВ «К.ТЕКС» та ГО «Асоціація 911» допоможуть нам забезпечити їх ковдрами й подушками. Щиро дякую цим організаціям за допомогу!», — написав на своїй сторінці у фейсбуці Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300