Ірпінська ліцеїстка перемогла в Національному конкурсі учнівських подкастів і відеосюжетів

Photoeditorsdk Export 2021 12 14t105958.006

Учениця Ірпінського ліцею інноваційних технологій Валерія Іванова увійшла в число 12 переможців першого Національного конкурсу учнівських подкастів і відеосюжетів «Репортер». Про це повідомляє сайт організатора змагання – Національного проєкту Міністерства культури та інформаційної політики України з медіаграмотності «Фільтр».

Співорганізаторами конкурсу виступили Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), «ING Bank» та посольство Швеції в Україні. 

У конкурсі брали участь учні 9–11 класів. Кожен конкурсант готував відеосюжет або аудіоподкаст на одну з трьох тем: «Здоровʼя» (вакцинація, здоровий спосіб життя, ментальне здоров’я тощо), «Екологія» (боротьба з забрудненням повітря, охорона лісів, сортування сміття тощо), «Історії, які надихають» (історії про досягнення і вчинки однолітків). Валерія Іванова представила на суд журі відеосюжет на екологічну тему «Перші кроки до сортування».

Як повідомляє інтернет-видання «Детектор медіа», переможці конкурсу в грудні візьмуть участь у триденному заході в Києві: спілкуватимуться з журналістами Суспільного мовлення, інтернет-видання Texty.org.ua, науково-популярного онлайн-журналу «Куншт» і «Громадського телебачення», працюватимуть із медійниками «в полі», аби створити сюжети чи подкасти, які потім будуть оприлюднені на сайтах або підуть в ефір. Наостанок діти побувають на екскурсії в телецентрі «Олівець». Там же відбудеться церемонія нагородження.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300