Ірпінська міськрада посилює співпрацю з Державним податковим університетом (відео)

Відновлення пошкодженої окупантами освітньої перлини Ірпеня та реалізація корисних проєктів – ключові завдання співпраці Ірпінської міської ради з Державним податковим університетом. Відповідний меморандум підписали в.о. ректора університету Дмитро Серебрянський та мер Ірпеня Олександр Маркушин.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Ми розуміємо, що університет, так само як і місто, дуже постраждав під час бойових дій в Ірпені. І на сьогоднішній день ми повинні разом шукати всі можливості, щоб його відбудувати».

Дмитро Серебрянський, в.о. ректора Державного податкового університету:

«Університет працює, ми проводимо навчальний процес. Я сподіваюся, що сьогоднішня подія відкриє нове вікно можливостей і для університету, і для Ірпеня в цілому».

На першому етапі співпраці реалізують проєкти, які будуть корисними і для навчального закладу, і для міста. Незабаром в Університеті облаштують коворкінг, яким користуватимуться студенти, викладачі, і мешканці Ірпеня.

Дмитро Венцковський, проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку ДПУ:

 «У нас є світло, у нас є тепло, є Інтернет. Ми хочемо, і можемо, і пропонуємо місту свої можливості, свої приміщення. Якраз зараз ми відпрацьовуємо, що не вистачає для запуску».

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Ми вже відкрили коворкінг в бібліотеці і ми бачимо, що ірпінчани задоволені. Його використовують на 100% . Університет запропонував приміщення. Ми повинні зробити там невеликий ремонт, замінити вікна і вперед! Я впевнений, що незабаром ми його відкриємо і так само наші громадяни зможуть там працювати і будуть задоволені».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300