Ірпінська студентка увійшла в трійку переможців конкурсу Верховного Суду

Photoeditorsdk Export 2021 07 01t113312.466

Студентка Навчально-наукового інституту права Університету державної фіскальної служби України Валерія Груша посіла третє місце в конкурсі есе на тему «Захист прав здобувачів освіти в адміністративних судах», який проводив Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду. Участь у змаганні брали 48 здобувачів юридичної освіти з 30 українських вишів. Про це повідомила пресслужба УДФСУ.

Конкурс проводився з нагоди відзначення Днів адміністративної юстиції України. Роботи учасників оцінювала конкурсна комісія, до складу якої увійшли судді, керівники структурних підрозділів секретаріату і працівники секретаріату Касаційного адміністративного суду. До уваги бралася низка критеріїв, зокрема актуальність проблеми, наявність аналізу законодавства та судових рішень, оригінальність ідей і висловлених думок, креативність та юридична аргументація, грамотність і логічність викладення матеріалу та практична цінність робіт.

Ірпінська студентка отримала заслужену відзнаку й привітання від голови Касаційного адміністративного суду Михайла Смоковича та суддів цього суду – голови конкурсної комісії Семена Стеценка й голови апеляційної комісії Володимира Кравчука.


На фото: студентка Валерія Груша та голова Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду Михайло Смокович


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300