Ірпінські армрестлери здобули 10 нагород на чемпіонаті Київщини

Photoeditorsdk Export 2022 02 23t164706.268

Четверо представників збірної команди Ірпеня стали чемпіонами Київської області з армрестлінгу в індивідуальному заліку. Загалом ірпінці вибороли шість золотих нагород, одну срібну й три бронзові. Про це повідомив керівник Федерації армрестлінгу Ірпеня Владислав Дзісяк.

«На чемпіонаті області з армрестлінгу збірна міста Ірпінь була помітна не тільки завдяки чудовій формі та прапору рідного міста, а ще й відзначилася яскравою боротьбою. Оксана Суха виборола дві бронзові медалі в категорії «жінки». Вадим Мазур взяв золото на правій та срібло на лівий руці в категорії чоловіків до 80 кг. Роман Греченюк виборов золото на лівій та бронзу на правій руці в категорії чоловіків до 90 кг. Особливо хочу відзначити Михайла Грисенка та Сергія Гоненка, які перемогли на обидві руки: Михайло – у категорії юнаків до 18 років 70+ кг, а Сергій – серед чоловіків у категорії 100 кг», – зазначив Владислав Дзісяк на своїй сторінці у фейсбуці.

Змагання проходили в с. Нові Петрівці. Участь у них узяли понад 150 найкращих армрестлерів усіх вікових категорій, у т. ч. ветерани бойових дій і спортсмени з обмеженими можливостями. Крім команди Ірпеня, на чемпіонаті виступали збірні Вишгородського, Бориспільського, Бучанського, Фастівського та Броварського районів, а також міста Переяслава. У загальнокомандному заліку чемпіоном Київщини стала команда Вишгородщини, друге командне місце посіли бориспільці, третє – Бучанський район.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300