Ірпінські діти дали концерт для військових у столичному медцентрі (відео)

Заряджали співами, чарували музикою та дарували багато щирих усмішок. Це — вихованці Ірпінської дитячої школи мистецтв імені Михайла Вериківського. Із надихаючим концертом вони виступили в одному із Київських медичних центрів, де наразі проходять реабілітацію військові. Серед них і пан Юрій. Він із перших днів повномасштабної війни боронив Луганський напрямок.

Юрій, військовий ЗСУ:

«Дуже сподобалося, особливо самий останній хлопчик взагалі порвав! Дуже цікаво, гарно грали, молодці. Ми відновимося і вперед! Тільки вперед! Скоро буде перемога, я більш ніж впевнений. Все буде Україна, як-то кажуть!».

За піднесений настрій пацієнтів ірпінським талантам подякувала головна лікарка закладу Жанна Ярошенко.

Жанна Ярошенко, головна лікарка державної установи «Національний науковий центр радіаційної медицини»:

«Ви дійсно таланти України і дай Боже нашим хлопцям здоров’я, щоб вони змогли подолати ту навалу, і щоб ці ті мали величезне майбутнє. А воно у вас вже є, таланти вже є. Тому вам здоров’я наснаги і величезне дякую!».

Наталія Дидикіна, директорка Ірпінської дитячої школи мистецтв ім. М. Вериківського:

«Ми щасливі, що ми змогли сьогодні це зробити – подарувати вам свою творчість. Не судіть нас строго. Запрошуйте ще, ми із задоволенням приїдемо. І дякуємо вам за ваші серця, за те, що ви є у нас. Ми вам низько-низько вклоняємося».

Окрилені бурхливими оплесками та усмішками захисників, діти зізнаються, тепер із нетерпінням готуватимуться до наступних концертів.

Софія Кравченко, вихованка Ірпінської дитячої школи мистецтв ім. М. Вериківського:

«Дуже позитивний у мене настрій після цього концерту, тому що завдяки ним ми можемо зараз виступати на цій сцені, ми можемо далі займатися і підтримувати музичний фронт».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300