Ірпінські дзюдоїсти здобули 7 медалей на міжнародному турнірі у Греції (фото, відео)

296026191 1306566209748224 3184457396526911675 N

Вихованці ірпінського спортивного клубу «Дзюдока» здобули три золоті, дві срібні й дві бронзові медалі на міжнародному турнірі з дзюдо, який відбувся у грецькому місті Лутракі. Про це повідомила ITV керівниця клубу Олександра Старкова.

Золото вибороли Микита Харченко, Софія Щур і Марк Бєлоусов, срібло – Дмитро Демчук і Дарія Скобцова, бронзу – Даніїл Глушаєв і Михайло Крисько.

У змаганнях брали участь спортсмени з України, Греції та Кіпру.

У відкритті турніру в Молодіжному спортивно-тренувальному центрі «Sport Camp» брали участь президент Федерації дзюдо Греції, представники Національного олімпійського комітету України, Федерації дзюдо Кіпру, фонду «Майбутнє – дітям» і муніципалітету Лутракі, а також видатні спортсмени.

Турнір став частиною проєкту «Олімпійські мрії 2022», організованого Київським обласним відділенням НОК України за підтримки фонду «Майбутнє – дітям» та мецената Анатолія Бойка. У рамках проєкту юні дзюдоїсти з Приірпіння – загалом майже 100 дітей і підлітків – перебувають у навчально-тренувальному таборі у Греції на 40-денному спортивному зборі, який триватиме до 20 серпня. Перед тим вони протягом трьох місяців тренувалися в Ізраїлі. Своїх підопічних вивезли за кордон тренери СК «Дзюдока» Олександра Старкова та Карен Балаян.

Нагадаємо, минулого тижня вихованка клубу «Дзюдока» Анастасія Чижевська здобула срібну нагороду на Європейських іграх із дзюдо серед студентів, які пройшли в місті Лодзь (Польща). 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300