Ірпінські регбістки вийшли у фінал чемпіонату України

Photoeditorsdk Export 2021 06 09t190441.821

Команда ДЮСШ (Ірпінь) – «Гарт» здобула друге місце в першому турі чемпіонату України з регбі серед дівчат (U-14) та вийшла у фінальну частину першості. Про це повідомила Федерація регбі України.

Змагання проходили у Львові на стадіоні «Юність». Ірпінчанки з «сухим» рахунком 40-0 розгромили команду «Прикарпатські вовчиці» та поступилися збірній Донецької області.

«Вітаємо наших дівчат-регбісток та їхнього тренера Сергія Равлюка», – зазначається на сторінці Ірпінської ДЮСШ у фейсбуці.

Нагадаємо, майже місяць тому ірпінська юнацька команда ДЮСШ-«Гарт» виборола перше місце в зональних змаганнях чемпіонату України з регбі серед гравців 2007–2008 років народження. Водночас вихованці Ірпінської ДЮСШ, які разом із бориспільськими спортсменами виступали в складі збірної Київщини, посіли друге місце, яке дозволяє брати участь у фіналі чемпіонату.

Також команда КСК-ДЮСШ-«Гарт» здобула перемогу в першому турі чемпіонату України з регбі-7 серед юніорів (2003–2004 р. н.).

У квітні команда КСК-ДЮСШ перемогла в першому турі відкритого чемпіонату України з регбі-7 серед команд Вищої ліги. У другому турі, який відбудеться 18–19 вересня, ірпінці виборюватимуть путівку в професійну Суперлігу.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300