Ірпінські школярі перемогли у всеукраїнському конкурсі есе на тему війни

0100an94 901e 1376x768

Учні Ірпінського академічного ліцею НУБіП Кіра Дрюченко та Кіріл Дацюк посіли перші місця на Всеукраїнському конкурсі за написання есе «Війна за СВІЙ шлях». Про це повідомили в Управлінні освіти і науки ІМР.

Одинадцятикласник Кіріл Дацюк переміг із власним есе «Через терни до зірок», а семикласниця Кіра Дрюченко — з есе «Війна за свій шлях».

«Діти писали про свою історію війни. Кожен рядок роботи — це особистий біль та трагедія дитячої душі. Це страшні спогади про початок несправедливої жорстокої війни проти українського народу, яка в одну мить змінила життя та спотворила дитячі мрії. Це розповідь про шлях від хаосу, розпачу, страху до усвідомлення, віри і впевненості у переможній боротьбі України за свою незалежність», — розповіли в Управлінні.

Нагадаємо, наприкінці квітня вихованці Ірпінського центру позашкільної освіти, які представляли Київщину на всеукраїнському етапі гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії — 2023″, перемогли у своїх вікових категоріях. Діти виступали у номінації «Музичне мистецтво».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300