Ірпінські спортсмени готуються до фіналу Чемпіонату України з регбі-7

Photoeditorsdk Export 2021 08 13t183345.943

Ірпінська команда КСК-ДЮСШ готується до фіналу Чемпіонату України з регбі-7 серед чоловічих команд Вищої ліги, який відбудеться 18–19 вересня в Ірпені (Київщина). Зараз спортсмени беруть участь у двотижневому учбово-тренувальному зборі в м. Кременець Тернопільської області. Про це повідомив старший тренер ірпінської команди, президент Федерації регбі Київської області Віталій Краснодемський.

«Команда м. Ірпінь, яка цьогоріч дебютувала у Вищій лізі та за підсумками першого туру посіла перше місце, ставить амбітні цілі перемогти та потрапити до Суперліги Чемпіонату України з регбі-7», – написав Краснодемський на своїй сторінці у фейсбуці.

Він зазначив, що всіляку підтримку команді в підготовці до змагань надають міський голова Олександр Маркушин, начальниця відділу координування культмасових заходів та фізкультурно-спортивної роботи міськради Віолетта Дворнікова та директор ДЮСШ Володимир Тарасов. «Ця турбота про спорт у нашому місті дає наснагу в тренуваннях, вселяє надію на позитивний результат, – наголосив Віталій Краснодемський. – Вболіватимемо разом за нашу команду 18–19 вересня в м. Ірпінь на стадіоні «Чемпіон»!»

Нагадаємо, в першому турі відкритого чемпіонату України з регбі-7 серед команд Вищої ліги, який проходив в Одесі у квітні, ірпінські регбісти перемогли клуб «Станіславів» із Івано-Франківська (38:7), команду «Дніпро» з однойменного міста (36:14), «Concept barbarians» із Молдови (29:0) та одеський «Лідерс» (44:7). Віталій Краснодемський, який виступав за ірпінську команду, та ще один ірпінчанин Богдан Несененко посіли відповідно друге й третє місця в рейтингу найрезультативніших гравців турніру.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300